Opening De Superette Bokrijk - 260 guests

De Superette - de ambachtelijke bakkerij in Gent van Kobe Desramaults & Sarah Lemke - opent in juni 2017 een bakkerij in Bokrijk. FFEST werd door culinair projectbureau 'Alle Dagen Honger' aangesteld om de catering te organiseren voor het groot openingsfeest. Het was onze taak om een chef te vinden die een signatuur heeft die de filosofie van De Superette mee onderstreept namelijk: Slow cooking & nose to tail. Pieter Lonneville - tevens een goede vriend van Kobe - bleek de juiste man voor de job. Het resultaat was een terrein afgebakend met 4 BBQ-pits waar de gasten zelf doorlopend gerechten konden halen. De pairing met de fantastische natuurwijnen van A Taste Affair kon niet beter gelukt zijn.

foto's: © Piet De Kersgieter

Chef:
Pieter Lonneville (Tête Pressée)

Natuurlijke wijnen: (by A Taste Affair) www.atasteaffair.com

  • Casa Belfi Prosecco
  • Bruno Allion – Surin
  • Léonine – Chuck barrick
  • Ponce - Clos Lojen
  • Clos d/t boeuf – Vin nouveau du tue boeuf